Personal Training bij Strength4You is uniek!

Waarom?

De naam zegt het zelf: door krachttraining speciaal op jouw maat samengesteld gaan we jou sterker en fitter maken dan ooit tevoren. Je zal niet alleen sterker worden maar ook meer spiermassa verkrijgen en veel minder vatbaar zijn voor blessures bij je sport of in je dagelijks leven. We gaan je leven veranderen, niet alleen fysiek maar ook mentaal!

Dankzij de constante begeleiding op het vlak van oefeningen, voeding maar ook het mentale aspect haal je niet alleen direct resultaten maar komen jouw doelen snel dichterbij! Gedaan met trainen zonder resultaat en diëten te volgen die alleen maar het bekende jo-jo effect creëren en op lange termijn geen oplossing bieden.

Onze krachttrainingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en garanderen jou de beste resultaten. Jouw trainingsschema zal zich richten op 5 belangrijke pijlers:

  1. consistentie
  2. progressie
  3. intensiteit
  4. volume
  5. frequentie

Maximale aandacht gaat naar een juiste uitvoering (techniek) en een zo volledig mogelijke bewegingsbaan (ROM) zodat elke herhaling je een stap dichter bij jouw doelen brengt!

Over onze PT-studio  (foto’s)

Onze trainingszaal is niet zomaar een zaal. Bij ons kan wat elders niet kan/mag…

Onze vloeren zijn uitgerust met de beste schok- en geluidsdempende fitness tegels op de markt. Speciaal voorzien om te trainen met zware gewichten indien dit bij jouw programma past.  Wij maken gebruik van de beste racks voor onze grote samengestelde spieroefeningen ( Squat – Deadlift – Bench Press – Shoulder Press  en variaties ) zodat jij veilig en in de beste omstandigheden kan trainen. Onze trainingsprogramma’s zijn opgebouwd rond de beste samengestelde oefeningen die je de snelste vooruitgang bieden op het gebied van kracht,spiermassa en vetverlies. Hierbij wordt vooral gebruik gemaakt van losse gewichten en racks, voor een betere grip kan je bij ons magnesium gebruiken en eventuele andere accessoires zoals een gewichtsriem, straps enz…

Na je PT sessie kan je een verfrissende douche nemen en genieten van je post-workout meal in onze nieuwe open keuken. Maar ook je pre-workout meal kan je hier nuttigen / bereiden.

Bij ons train je NOOIT zonder begeleiding, je traint maximaal per 4 in onze zaal. Je hoeft nergens te wachten en kan je schema op eigen tempo afwerken onder begeleiding. Tijdens elke sessie zal je personal trainer je begeleiden, motiveren en steunen om het beste uit jezelf te halen!

Aarzel niet en maak een afspraak voor een vrijblijvende try-out of kom naar een open training!